Nën braza të kohës

Edicioni i dytë i festivalit Nën braza të kohës organizohet nga data 8 – 13.7.2019 në fshatrat Strellc i Poshtëm dhe Isniq të Komunës së Deçanit.
Pika fillestare e aktivitetit është një kullë në fshatin Strellc i Poshtëm..

Read more →

« Nën braza të kohës » është festivali i parë i muzikës, teatrit dhe performancës që zhvillohet në datën 7 korrik 2018 në Strellc, Deçan.
Një kullë karakteristike është objekti qendror rreth të cilit..

Read more →