Nën braza të kohës

THE SHOOT – AN ORIENTAL ODYSSEY * * A N U L O H E T Edicioni i tretë i festivalit ndërkombëtar të artit Nën braza të kohës do të organizohet sërish nga data 6 deri më 13 shtator 2020 …

Read more →

Edicioni i dytë i festivalit Nën braza të kohës organizohet nga data 8 – 13.7.2019 në fshatrat Strellc i Poshtëm dhe Isniq të Komunës së Deçanit.
Pika fillestare e aktivitetit është një kullë në fshatin Strellc i Poshtëm..

Read more →

« Nën braza të kohës » është festivali i parë i muzikës, teatrit dhe performancës që zhvillohet në datën 7 korrik 2018 në Strellc, Deçan.
Një kullë karakteristike është objekti qendror rreth të cilit..

Read more →